Julebord i Lofoten 2024

Unn deg en eksklusiv julebord-opplevelse i vakre Sørvågen ytterst i Lofoten.

Velkommen til The Tide for en uforglemmelig julebords-opplevelse! Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne hotell eller bo i autentiske rorbuer.

Vakre Sørvågen ytterst i Lofoten danner den perfekte rammen for ditt julebord. Her er stemningen varm og drikken kald, og Havet Restaurant & Bar tilbyr a la carte i en uformell atmosfære.

Årets julemeny er satt sammen av de beste råvarene fra havet i nord, med kjærlighet for lokale mattradisjoner. Dette blir en gourmetopplevelse du vil huske lenge. Enten du velger å bo i pittoreske rorbuer eller på et av våre moderne dobbeltrom, er du omgitt av spektakulære naturopplevelser.

For sesongens julebord kan du velge mellom tre pakker: Julebord-weekend, Julenatt, eller Julemiddag. Bestill bord og overnatting i god tid for å sikre plass til dine venner, familie, kollegaer eller bare en fin slutt på uka for deg og din kjære. Julebords pakkene kommer.

Pris: Ta kontakt

Julebord-weekend på The Tide
2 netter i dobbeltrom på hotell eller i rorbu, inkl. frokost.
Fredag: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør, inkl. dessert.
Lørdag: 3-retters julebordmeny.

Julenatt på The Tide
1 natt (fredag eller lørdag) i dobbeltrom eller i rorbu,
inkl. Aperitiff, 3-retter julebordmeny og frokost

Julemiddag på The Tide
Julemåltid i Havet Restaurant & Bar

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no

Pakker

Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan ...
Les mer