Møterom

Kråka møterom

I hotellbyggets 2. etasje er Kråka møterom, med fantastisk utsikt over Sørvågen! Rommet passer for små grupper inntil 20 personer, og er perfekt for årets styremøte.

I hotellbygget på The Tide er det innredet et møterom i 2. etasje. Dette er godt egnet for styremøter, årsmøter, og andre små selskap. Den fantastiske utsikten over Sørvågen er det perfekte bakteppet for ditt arrangement.

Rommet på 20 kvm egner seg for selskap på inntil 20 personer. Oppsett av stoler og bord kan tilpasses, og vi kan tilby mat til alle måltider levert av Havet restaurant. I tillegg vil det være tilgjengelig frukt, kaffe og annen drikke hvis ønskelig.

Topp gjerne hele arrangementet med overnatting i nærliggende rorbu eller hotellrom på The Tide, vi har over 150 sengeplasser. Vi tilbyr også en rekke opplevelser i området, som RIB-safari og Lofotfiske.

Fasiliteter

Kråka møterom er på 20 kvm med fantastisk utsikt over Sørvågen. Rommet passer for selskap på inntil 20 personer, alt etter hvilket oppsett som ønskes. Ta kontakt med oss for å skreddersy overnatting, oppsett, og servering til ditt arrangement.

Oppsett og antall personer:

Uten bord: 12 personer
Skoleklasse: 14 personer
Teaterforestilling: 20 personer
Styrerom: 12 personer

Forespørsel møte og konferanse

DD prikk MM prikk ÅÅÅÅ
Ønsker du tilbud på matservering?
Ønsker du tilbud på overnatting?

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no