Rorbuer

Bo i rorbu ved sjøkanten i Sørvågen for den autentiske opplevelsen. Vi tilbyr overnatting flere steder på Moskenesøya.

Standard rorbu, 2 pers - The Tide

Standard rorbu, 2 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 2 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og soverom med dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 2 pers - The Tide
Standard rorbu 4 pers - The Tide

Standard rorbu, 4 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og 2 soverom med dobbeltsenger. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 4-6 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, 2 soverom med dobbeltsenger, og hems med dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 4-6 pers - The Tide
Superior rorbu, 8 pers - The Tide

Superior rorbu, 8 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og 4 soverom med dobbeltsenger. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Suite deluxe, 12 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene går over to etasjer og har fullt utstyrt kjøkken, 2 møblerte stuer, 2 bad med dusj, og 6 soverom totalt. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Suite deluxe for 12 personer - The Tide

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne hotell eller bo i autentiske rorbuer.

Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer