Rorbuer

Bo i rorbu ved sjøkanten i Sørvågen for den autentiske opplevelsen. Vi tilbyr overnatting flere steder på Moskenesøya.

Standard rorbu, 2 pers - The Tide

Standard rorbu, 2 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 2 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og soverom med dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 2 pers - The Tide
Standard rorbu 4 pers - The Tide

Standard rorbu, 4 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og 2 soverom med dobbeltsenger. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 4-6 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, 2 soverom med dobbeltsenger, og hems med dobbeltseng. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Superior rorbu, 4-6 pers - The Tide
Superior rorbu, 8 pers - The Tide

Superior rorbu, 8 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, møblert stue, bad med dusj, og 4 soverom med dobbeltsenger. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Suite deluxe, 12 pers

Bo rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna. Rorbuene går over to etasjer og har fullt utstyrt kjøkken, 2 møblerte stuer, 2 bad med dusj, og 6 soverom totalt. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Suite deluxe for 12 personer - The Tide

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer