Suite deluxe
12 pers

Ankomst
Avreise
Rom og gjester
rom voksen barn
Voksen
-
1
+
barn
-
0
+
Referanse
Søk

Suite deluxe for 12 personer

Overnatt i rorbu for den autentiske Lofot-opplevelsen. Store rorbuer rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna.

Suite deluxe har romslig stue med sittegruppe og bad med dusj. Kjøkkenet er utstyrt med spisebord og stoler, kombinert kjøle- og fryseskap, platetopp, ovn, oppvaskmaskin, mikro, vannkoker, og kaffetrakter.

Suite deluxe går over to etasjer. I 1. etasje er det stue, kjøkken, bad, vaskerom, og 4 soverom med enkeltsenger. I 2. etasje er det stue, to soverom med dobbeltsenger og eget bad. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Inkludert:
6 soverom
2 møblerte stuer
3 bad med dusj
Vaskerom
Fullt utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Vannkoker
Mikro
Sengetøy
Sluttvask
WiFi

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne hotell eller bo i autentiske rorbuer.

Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer