Suite deluxe
12 pers

Ankomst
Avreise
Rom og gjester
rom voksen barn
Voksen
-
1
+
barn
-
0
+
Referanse
Søk

Suite deluxe for 12 personer

Overnatt i rorbu for den autentiske Lofot-opplevelsen. Store rorbuer rett ved sjøkanten i Sørvågen, med god utsikt mot havna.

Suite deluxe har romslig stue med sittegruppe og bad med dusj. Kjøkkenet er utstyrt med spisebord og stoler, kombinert kjøle- og fryseskap, platetopp, ovn, oppvaskmaskin, mikro, vannkoker, og kaffetrakter.

Suite deluxe går over to etasjer. I 1. etasje er det stue, kjøkken, bad, vaskerom, og 4 soverom med enkeltsenger. I 2. etasje er det stue, to soverom med dobbeltsenger og eget bad. Sengetøy og sluttvask er inkludert.

Inkludert:
6 soverom
2 møblerte stuer
3 bad med dusj
Vaskerom
Fullt utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Vannkoker
Mikro
Sengetøy
Sluttvask
WiFi

Pakker

Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta en helgetur til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan komme den nordnorske naturen.

Les mer