Overnatting

Enten du velger å bo i pittoreske rorbuer eller på et av våre moderne dobbeltrom, er du omgitt av spektakulære naturopplevelser.

Hotellrom & suiter

Bo komfortabelt i et av våre 10 romslige dobbeltrom med moderne innredning. Du kan velge mellom standard, superior, og familierom. Alle rom er moderne innredet og har smart-TV, WiFi, og frokost inkludert.

Rorbu

Bo i rorbu for den autentiske Lofot-opplevelsen. Vi tilbyr overnatting på flere steder på Moskenesøya, alt fra dobbeltrom på brygge til rorbuer av ulik størrelse. Rorbuene har plass til 2-8 personer, eller inntil 12 personer på suite-delux. Alle rorbuene er pent møblerte med sittegrupper og fullt utstyrt kjøkken.

Pakker

Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta en helgetur til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan komme den nordnorske naturen.

Les mer