Overnatting

Enten du velger å bo i pittoreske rorbuer eller på et av våre moderne dobbeltrom, er du omgitt av spektakulære naturopplevelser.

Hotellrom & suiter

Bo komfortabelt i et av våre 10 romslige dobbeltrom med moderne innredning. Du kan velge mellom standard, superior, og familierom. Alle rom er moderne innredet og har smart-TV, WiFi, og frokost inkludert.

Rorbu

Bo i rorbu for den autentiske Lofot-opplevelsen. Vi tilbyr overnatting på flere steder på Moskenesøya, alt fra dobbeltrom på brygge til rorbuer av ulik størrelse. Rorbuene har plass til 2-8 personer, eller inntil 12 personer på suite-delux. Alle rorbuene er pent møblerte med sittegrupper og fullt utstyrt kjøkken.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer