Overnatting

Enten du velger å bo i pittoreske rorbuer eller på et av våre moderne dobbeltrom, er du omgitt av spektakulære naturopplevelser.

Hotellrom & suiter

Bo komfortabelt i et av våre 10 romslige dobbeltrom med moderne innredning. Du kan velge mellom standard, superior, og familierom. Alle rom er moderne innredet og har smart-TV, WiFi, og frokost inkludert.

Rorbu

Bo i rorbu for den autentiske Lofot-opplevelsen. Vi tilbyr overnatting på flere steder på Moskenesøya, alt fra dobbeltrom på brygge til rorbuer av ulik størrelse. Rorbuene har plass til 2-8 personer, eller inntil 12 personer på suite-delux. Alle rorbuene er pent møblerte med sittegrupper og fullt utstyrt kjøkken.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne hotell eller bo i autentiske rorbuer.

Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer