FAQ

Ofte spurte spørsmål

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål, slik at du bedre kan planlegge ditt opphold på The Tide.

Fra våren 2022 vil det være mulig å lade el-bil på The Tide.

Vi tar vårt ansvar for bærekraft på alvor og ser på miljøarbeid som en kontinuerlig prosess. Som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift forplikter vi oss til å overvåke og redusere vannforbruk, energiforbruk, avfallsproduksjon og unngå engangsplast. Vår bærekraftstrategi innebærer kompetanseheving, i tillegg til endring av metoder og prinsipper i praktisk gjennomføring, samt bytte ut plast med mer bærekraftige produkter.

Alle rorbuene er utrustet med mobile key, som betyr at du kan sjekke inn og få nøkkelkort direkte i din telefon via en app. Når du nærmer deg døren låses den opp og nøkkel kan deles med de andre i ditt reisefølge.

Ja, alle rom er utstyrt med smart-TV med strømme-muligheter.

Leknes flyplass.

Det finnes to dagligvareforretninger i nærheten, Matkroken og Joker.

Sørvågen byr på mange opplevelser for deg som liker spektakulære toppturer, RIB-safari, SUP, nordlyssafari, kajakkpadling, sykkelturer, eller fisking. I fjellene ved Sørvågen er det flotte fiskevann, og for sportsfiskere er mulighetene mange både i saltvann og ferskvann. Les mer om aktiviteter.

Det finnes gratis parkering til våre hotell og restaurant gjester. Rorbuene har egne anviste plasser. Ta kontakt med vår resepsjon.  

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no