Lofotfiske

Lofoten er viden kjent for sine rike fiskeforekomster, og med lokalkjent mannskap ombord i båten er sjansen for å fisk stor. Bli med til nærmeste fiskefelt for ekte Lofotfiske med The Tide!

Bli med til nærmeste fiskefelt for ekte Lofotfiske med The Tide!

Lofoten er viden kjent for sine rike fiskeforekomster, og med lokalkjent mannskap ombord i båten er sjansen for å fisk stor. The Tide tar deg med til fiskefelt i nærområdet hvor du kan oppleve Lofotfiske på nært hold. På fisketurene får man ofte torsk, sei, hyse og makrell. Sild, uer, steinbit, breiflabb og flyndre er også vanlige fiskeslag. Er vi ekstra heldige kan det hende vi får ei kveite på kroken.

Fangsten fileterer vi og tar med tilbake til kjøkkenet på Havet Restaurant & Bar, hvor vi får tilberedt nytrukken fisk.

Mens vi er på tur kan du også nyte synet av Lofotens skjærgård og se på fuglelivet, mens du lungene fylles av frisk sjøluft. Fiskingen tiltrekker gjerne nysgjerrige havørn, ærfugl og skarv. Noen ganger ser vi også sel, niser, brugder og hval mens vi er på tur.

Prøv fiskelykken med The Tide!

Pris: Fra kr 1090,- pr person

Lån av oss:
Redningsutstyr
Fiskeutstyr

Ta med selv
Varme klær, lue og hansker
Eget kamera om du ønsker

Oppmøte 30 min før avgang for en gjennomgang av sikkerhetsinstruks.
Turen tar 2-2,5 timer.

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer