Meny
A LA CARTE
-
KREMET FISKESUPPE 176,-
Fisk, kamskjell, julienne grønnsaker urteolje, brød og smør.
Allergener: Fisk, bløtdyr, melk, og sulfitt -
TEMPURA TORSKETUNGER 165,-
Citrus coleslow and chili mayo
Allergener: Fisk, egg og gluten- (hvete) -
SMØRSTEKT KAMSKJELL 195,-
Smørsaus med ørretrogn
Allergener: Bløtdyr, melk og sulfitt -
BLOMKÅLPANNACOTTA 165,-
Sesongens grønnsaker, eplegele og potetchips
Allergener: egg, sulfitt og gluten- (hvete)
-
DAGENS FISK 405,-
Grønn ertepué, urtesalat, røkt crème fraîche saus med urteolje
Allergener: Melk, fisk, egg og sulfitt -
PANNESTEKT LAKS 425,-
Amadine poteter, agurk og urte salat og beurre blanc med rognkjeksrogn
Allergener: Melk, fisk, sulfitt -
ENTRECÔTE 445,-
Sesongens grønnsaker, syltet løk, knuste poteter og peppersaus
Allergener: Sulfitt -
BAKT SELLERI 335,-
Blomkålpurè, chimichurri og crispy panco
Allergener: Melk, gluten- (hvete) -
Hamburger 325,-
180g biff brisket burger, brioche brød, salat, sylteagurk, rødløk, cheddar, bacon, pommes bistro, og chili aioli
Allergener: Melk, egg, sulfitt og gluten- (hvete) -
5-RETTERS SMAKSMENY 1250,-
Fiskesuppe
Kamskjell
Torsketunger
Entrecôte
Eplekake
Inkl. vinpakke 2045,-
-
SJOKOLADE CREMEUX 185,-
Jordbær coulis og bær
>Allergener: Melk og egg -
EPLEKAKE 185,-
Vanilje is og karamellsaus
Allergener: Melk, egg og gluten- (hvete) -
DAGENS SORBET 125,-
3 sorter sorbet
ALLERGENER
B – Bløtdyr
F – Fisk
L – Lupin
N – Nøtter
S – Soya
SK – Skalldyr
SN – Sennep
E – Egg
G – Gluten
M – Melk & laktose
P – Peanøtter
SF – Sesamfrø
SL – Selleri
SU – Sulfitter
Åpningstider hele uken:
Frokost: 07.30 – 09.30
Lunsj: 11.30-14.30
A La Carte 16.00-21.00
Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no
Gavekort
Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller på Havet Restaurant & Bar.
