Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!

Du har kanskje drømt lenge om å reise til en av Nord-Norges vakreste destinasjoner – Lofoten. The Tide ligger i Sørvågen, Moskenes, og her kan du oppleve alt Lofoten er kjent for.

I Sørvågen har vi samlet alt du trenger for oppholdet ditt. Ved ankomst får du en flaske med bobler, 3-retters middag hos Havet restaurant og en god natt søvn i et lekkert dobbeltrom. Du får selvfølgelig servert deilig frokost neste dag. Like utenfor døren har du et hav av utendørsaktiviteter.

Å bo på et fiskevær ulikt andre steder i Norge. Fra første åndedrag vil du oppleve frisk luft fra havet. Omgivelsene er omkranset av storslått natur og det gjør noe med deg å hvile øynene på Lofotveggen majestetiske tilnærming. Langs brygga ved The Tide kan du se gamle rorbuer i tradisjonell trearkitektur. Noen av disse brukes i dag som feriehytter, mens andre fortsatt brukes av profesjonelle fiskere etter sitt opprinnelige formål.

Du står i et nav av natur- og kulturopplevelser. De kjente attraksjonene står i umiddelbar nærhet. Dagstur til sherpatrappene opp til Reinebringen eller 5 minutters kjøretur til Å, stedet du kan se ut til én av verdens sterkeste malstrøm: Moskstraumen. Hos oss står også kulinariske mattradisjoner i fokus – her serverer vi det beste fra Nord, det beste fra havet.

Ta fri fra hverdagen, unn dere noe ekstra, ta vare på hverandre og opplev hverdagsluksusen fra Lofoten.

The Tide drives av Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen. Begge kommer fra fiskefamilier og har gjennom lange tradisjoner tatt vare på det havet og naturen kan tilby. Gjestfrihet, gleden og kjærligheten til mat og lokale tradisjoner er garantert hos oss og du er hjertelig velkommen til å smake på alt Lofoten har å by på.

Pris: Fra 3595,– per person

Pakken inkluderer
Overnatting 2 døgn i dobbeltrom
Rykende fersk frokost
Selvsmurt nistepakke med påfyll av varm drikke på termos
3-retters middag hver kveld
Afterhike snacks
En flaske bobler ved ankomst

Pakkens detaljer
Dobbeltrom med flatskjerm TV
Queen size senger fra Jensens
Badekåpe og tøfler på rommet
Fruktfat
Flaske med bobler ved ankomst
Gratis høyhastighets wifi
Sen utsjekk

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan ...
Les mer