Andre aktiviteter

Sørvågen har et fantastisk turterreng og er utgangspunkt for mange flotte opplevelser. Vi er lommekjent i området og kan gi deg gode turtips.

Sørvågen har et fantastisk turterreng og er utgangspunkt for mange flotte opplevelser. The Tide er lommekjent i området og kan gi deg råd om det beste fiskevannet, de fineste sykkelturene, de mest spektakulære fjellturene, eller de beste stedene for nordlyssafari.

Fisketur

I fjellene ved Sørvågen er det flotte fiskevann, og for sportsfiskere er muligheten mange med både saltvann og ferskvann. Vi tar dere med til nærmeste fiskefelt for havfiske, for å oppleve Lofotfiske på nært hold.

 

Nordlyssafari

Lofoten ligger under nordlysovalen, noe som gir stor sjanse for å oppleve lysfenomenet. Vi viser dere de beste stedene for å jakte på spektakulære nordlysoppleveleser.

 

Sykkelutleie

Opplev Lofoten på to hjul! Med sykkel kommer du nært på terrenget i ditt tempo, samtidig som du kan forflytte deg over lange distanser. Vi leier ut sykkel og el-sykkel hele sommeren, hjelm er inkludert.

 

SUP

Med stand up paddleboard kommer du tett på vannet og kan se landskapet fra en annen vinkel. Det er en morsom vannaktivitet som kan gi unike naturopplevelser. Vi leier ut SUP og tørrdrakter.

 

Fjelltur

Det er et fantastisk turterreng i fjellene rundt Sørvågen. De dramatiske fjellformasjonene reiser seg fra havet og fortsetter opp i himmelen, men ikke alle turer er så harde som man skulle tro. En populær tur er opp til Munkebu, og derfra til Hermannsdalstinden. Spør oss og vi viser deg vei.

Pris: Ta kontakt

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer