Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

The Tide tilbyr flere typer overnatting på ulike steder på Moskenesøya, fra dobbeltrom i vårt nye hotell til rorbuer og leiligheter av ulike størrelser.

Det aktive fiskeværet på Sørvågen bidrar til kulturopplevelsen av Lofoten. Stedet ligger ved E10, 2 km fra Europaveiens endepunkt ved Å, og blir av mange karakterisert som en perle i Lofoten. I bakgrunnen rager det ikoniske fjellet Støvla og utover havet har man fri sikt mot det norske fastlandet, Vestfjorden og den berømte og beryktede Moskstraumen.

Lofoten som region har tilgang til natur uansett hvor du ser, og det som gjør Sørvågen spesielt pent er den lette tilgangen til den uforlignelige fjellheim. I sentrum står et variert tilbud av muligheter for fritids- og kulturaktiviteter, friluftsliv og rekreasjon. Men det som gjør stedet Sørvågen helt unikt er den lette tilgangen til Lofotens uforlignelige fjellheim. Her finnes mange og varierte muligheter for fritids- og kulturaktiviteter, friluftsliv og rekreasjon. Stedet er utgangspunkt for mange flotte turløyper og utflukter som passer for alle.

Sørvågen blir med andre ord et midtpunkt for opplevelser, natur og kultur. Det er enkelt å finne frem til kulturelle attraksjoner som fiskebruk og fiskebåter langs kaia, alle står i dag i sin opprinnelige form og vi får raskt inntrykk om hvordan det var å leve av havet fra langt tilbake i tid.

Ta kontakt med oss for pakke tilbud.
Vi tilpasser gjerne din bestilling etter behov.

Pris: Fra 3895,– per person

Priseksempel

6 personer 2 døgn:

1 rorbu for 6 personer
Rykende fersk frokost
Selvsmurt nistepakke med påfyll av varm drikke på termos
Afterfish snacks
3-retters middag hver kveld
Rib- eller fisketur 1 av dagene

THE TIDE
Besselvågveien 8
8392 Sørvågen

Få veibeskrivelse

(+47) 76 09 21 00
post@thetidelofoten.no

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan ...
Les mer