Havet Restaurant

I tilknytning til The Tide finner du Havet Restaurant & Bar. Dette storbykonseptet er unikt for vakre Sørvågen, og folk kommer ofte igjen for fine dining i en uformell atmosfære.

Hos oss står kulinariske mattradisjoner i høysetet og vi serverer det beste fra havet i nord. Gjestfrihet, gleden og kjærligheten til mat og lokale tradisjoner er garantert hos oss og du er hjertelig velkommen til å smake på alt Lofoten har å by på.

Vertskapet Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen kommer begge fra fiskerfamilier, med lange tradisjoner fra Værøy og Sørvågen. Her har de vokst opp med nærhet til naturen og det havet har å by på, og ønsker å gi deg som gjest noe av den samme opplevelsen.

Menyen vil variere etter sesong, ta en titt og la deg friste. Det kan være lurt å bestille bord i god tid.

Åpningstider hele uken:

Frokost: 07.30-09.30

Lunsj: På bestilling

A la carte: 16.00-22.00 (baren åpen til 24.00)

 

Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Meny

Våre kokker har satt sammen en smakfull opplevelse av europeiske retter med en lokal vri. Menyen vil variere etter sesong, ta en titt og la deg friste. 

Meny

Havet Bar

Kom som du er på Havet Bar! Her er det varm stemning og kalde drikker, og rett som det er gitarspilling ut i de små timer. Lokale folk og hyttefolk, turister og heimkomne finner veien hit for en trivelig aften.

Bestill hverdagsluxus

Hverdags-luksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Konferanserom

Catering & event

The Tide har romslige fasiliteter for ethvert event. Konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant, og overnatting står til din disposisjon.

Gavekort

Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller Havet Restaurant & Bar.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer