Catering og events

Få restauranten hjem til deg med catering fra Havet Restaurant & Bar! Velg mellom ulike menypakker og kontakt oss gjerne tidlig i planleggingen.

Vi leverer nydelig mat av restaurant-kvalitet hjem til deg eller til ditt arrangement.  Vi har også lokaler for både store og små arrangement. Kontakt oss gjerne tidlig fase så kan vi gi råd og veiledning mens du planlegger.

Vil du heller komme til ferdig opplegg arrangerer vi alt fra after work, ukestart med pizza, og grillkvelder på Havet Bar & Restaurant.

Baren
Fra resturant

Bryllup

Vi har store selskapslokaler som passer til feiring av de viktigste begivenhetene i livet. La gjestene bo på moderne hotellrom eller i pittoreske rorbuer, og få nydelig mat av lokale råvarer til festen. Legg gjerne til en opplevelse som Lofotfiske eller RIB-tur for å gjøre det hele til en uforglemmelig feiring.

Hyggelige omgivelser
Levende lys

Åpningstider alle dager:

Frokost 08.00.00-10.00

Lunsj 11.00-15.30

A La Carte 16.00-22.00

Baren åpen til 24.00

 

 

Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Gavekort

Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller Havet Restaurant & Bar.

Pakker

Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta en helgetur til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer
Malstrømsafari

Malstrømsafari

Besøk Moskstraumen på nært hold! Se hval, spekkhogger, havørn og et yrende fugleliv. Bli med lokalkjente båtførere på en minnerik opplevelse så nært du kan komme den nordnorske naturen.

Les mer