Om Havet

Havet Restaurant & Bar tilbyr fine dining i en uformell atmosfære.

Den europeisk-inspirerte menyen bestående av ferske kortreiste råvarer besøkes jevnlig av fastboende og heimkomne, såvel som hotellets gjester. La deg friste av menyen og bestill bord.

Folk
God stemning

Baren

Kom som du er på Havet Bar! Her er det varm stemning og kalde drikker, og rett som det er gitarspilling ut i de små timer. Lokale folk og hyttefolk, turister og heimkomne finner veien hit for en trivelig aften.

Bilde av mat
Utsikt

Åpningstider hele uken:

Frokost: 07.30-09.30

Lunsj: På bestilling

A la carte: 16.00-22.00 (baren åpen til 24.00)

 

Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Gavekort

Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller Havet Restaurant & Bar.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer