Meny

A LA CARTE

Forretter
  • 175,-

    Røkt torskerogn og romescosaus

  • Gravet lakseloin 175,-

    Kjernemelk, dill, syltet sennepsfrø og lakserogn

  • Tempura torsketunger 175,-

    Søtpotet, pasjonsfrukt dip, ponzu majones, koriander og syltet rødløk

  • PANNESTEKT KAMSKJELL 175,-

    Baconstøv, rosenkål, asparges og parmesansaus
    B. F. E. M. SN

  • LAKSETARTAR 165,-

    Soyadressing, ingefær, gressløk, syltet sennepsfrø og lakserogn
    F. E. G (hvete). SU. SN. SF

  • KALAMATA OLIVEN 155,-

    Marinerte kalamata oliven og fucaccia
    G (hvete). M

  • DAGENS SUPPE 155,-

    Fucaccia
    G (hvete). M

Hovedretter
  • Dagens fangst 345,-

    Knuste poteter, bakt kål, beurre blanc og fritert kapers

  • Ovnsbakt tørrfisk* 385,-

    Potetpurè, brokolini, syltet løk, pesto, og baconsmør

  • Hvalbiff teriyaki 355,-

    Amadinepoteter, løk soubise, kinakål, sesamfrø, pepperrotkrem og teriyakisaus

  • Ytrefilet av lam 345,-

    Amadinepoteter, babyspinat, sukkererter, sopp, sjalottløk agrodolce og rødvinssaus

  • Ferske reker 295,-

    500g reker, brød og aioli

  • Dampet blåskjell 285,-

    500g blåskjell, fløte, sjalottløk, chili, ingefær, chips og aioli

  • Asparges og lime risotto 295,-

    Eggeplommekrem, purreløk og parmesan

  • SMØRSTEKT ISHAVSRØYE 345,-

    Amadinepoteter, sautert spinat, polenta og estragon beurre blanc
    M. F. G (hvete). E. SU

  • OVNSBAKT TØRRFISK 385,-

    Potetpure, bacon, pesto, og grillet grønnsaker
    M. F.

  • ENTRECOTE 425,-

    Ovnsbakte grønnsaker, amadinepoteter og peppersaus
    M. G- (hvete). S. SN. SU. E

  • OST OG BACONBURGER 275,-

    Briochebrød, salat, sylteagurk, rødløk, aioli og pommes frites
    M. S. G (hvete). SU

  • RISOTTO 325,-

    Sopp, løk, hvitløk og timian trøffelolje
    M. SU

Dessert
  • BAILEYS TIRAMISÙ 165,-

    Krumkake og bringebær
    M. G (hvete). E.

  • BROWNIES 165,-

    Vaniljeis
    M. G (hvete). E.

  • SORBET 125,-

ALLERGENER

B – Bløtdyr
F – Fisk
L – Lupin
N – Nøtter
S – Soya
SK – Skalldyr
SN – Sennep
E – Egg
G – Gluten
M – Melk & laktose
P – Peanøtter
SF – Sesamfrø
SL – Selleri
SU – Sulfitter

Åpningstider:

Mandag-Torsdag:

A la carte 16.00-21.00

Baren åpen fra 15.00-2100(22.00)

Fredag og Lørdag:

A la carte 16.00-21.00

Baren åpen fra 15.00-24.00

Søndag:

A la carte 16.00-21.00

 

 

 

 

Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Gavekort

Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller på Havet Restaurant & Bar.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2022

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta en helgetur til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror!

Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta en helgetur til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror!

Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt Lofoten har å by på.

Les mer