Meny

A LA CARTE

Forretter
  • 175,-

    Røkt torskerogn og romescosaus

  • Gravet lakseloin 175,-

    Kjernemelk, dill, syltet sennepsfrø og lakserogn

  • Tempura torsketunger 175,-

    Søtpotet, pasjonsfrukt dip, ponzu majones, koriander og syltet rødløk

  • SMØRSTEKT KAMSKJELL 195,-

    Kremet skalldyrsbisque og chorizo
    Allergener: Bløtdyr, skalldyr, egg, melk og sulfitt

  • BOLINHOS 185,-

    Chilimayo, dill og lakserogn
    Allergener: Fisk, egg og gluten- (hvete)

  • BIFF TARTAR 195,-

    Søtpotetpuré, løk, sopp, brokkolini og peppersaus
    Allergener: Melk, egg, gluten- (hvete) og sulfitt

  • DAGENS SUPPE 145,-

    Focaccia
    Allergener: Egg og gluten- (hvete)

Hovedretter
  • Dagens fangst 345,-

    Knuste poteter, bakt kål, beurre blanc og fritert kapers

  • Ovnsbakt tørrfisk* 385,-

    Potetpurè, brokolini, syltet løk, pesto, og baconsmør

  • Hvalbiff teriyaki 355,-

    Amadinepoteter, løk soubise, kinakål, sesamfrø, pepperrotkrem og teriyakisaus

  • Ytrefilet av lam 345,-

    Amadinepoteter, babyspinat, sukkererter, sopp, sjalottløk agrodolce og rødvinssaus

  • Ferske reker 295,-

    500g reker, brød og aioli

  • Dampet blåskjell 285,-

    500g blåskjell, fløte, sjalottløk, chili, ingefær, chips og aioli

  • Asparges og lime risotto 295,-

    Eggeplommekrem, purreløk og parmesan

  • OVNSBAKT LAKS 395,-

    Ertepuré, bakte grønnsaker og granatepplesaus
    Allergener: Melk, fisk og sulfitt

  • PANNESTEKT SKREI 395,-

    Potetpuré, blomkål, lakserogn og champagnesaus
    Allergener: Melk, fisk og sulfitt

  • BRASSERT LAMMESKANK 425,-

    Potetmos, ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus
    Allergener: Melk, soya, sulfitt og selleri

  • INDREFILET AV STROFE 445,-

    Søtpotetpuré, løk, sopp, brokkolini og peppersaus
    Allergener: Melk, egg, gluten- (hvete) og sulfitt

  • RISOTTO 325,-

    Sopp, løk, hvitløk, parmesan, smør, timian and trøffelolje
    Allergener: Melk og sulfitt

Dessert
  • SJOKOLADEFONDANT 185,-

    Vaniljeis og salt karamellsaus
    Allergener: Melk, egg, gluten- (hvete)

  • BASKISK OSTEKAKE 185,-

    Bringebærcoulis og crumble
    Allergener: Melk og gluten- (hvete)

  • DAGENS SORBET 125,-

    3 sorter sorbet

ALLERGENER

B – Bløtdyr
F – Fisk
L – Lupin
N – Nøtter
S – Soya
SK – Skalldyr
SN – Sennep
E – Egg
G – Gluten
M – Melk & laktose
P – Peanøtter
SF – Sesamfrø
SL – Selleri
SU – Sulfitter

Åpningstider hele uken:

Frokost: 07.30 – 09.30

Lunsj: 11.00 – 15.00

A la carte: 16.00 – 21.00 (24.00)

 

Spørsmål om booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Gavekort

Gled kjæresten, venner eller familie med et avbrekk på The Tide. Gavekortet med valgfritt beløp kan benyttes på overnatting, aktiviteter, eller på Havet Restaurant & Bar.

Pakker

Julebord 2022

Julebord i Lofoten 2024

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne ...
Les mer
Hverdagsluksus for to

Hverdagsluksus for to

Unn deg hverdagsluksus for to. Ta turen til The Tide i Sørvågen, og opplev alt Lofoten er kjent for. Drømmen er nærmere enn du tror!
Les mer
Pakkereise til Sørvågen

Pakkereise til Sørvågen

Oppdag Sørvågen – midtpunktet for kulturelle attraksjoner og rik natur. Med pakkereisen kan du sammen med dine venner og familie få enkel tilgang på alt ...
Les mer