Menu

ON THE CARD

Starters
  • 175,-

    Røkt torskerogn og romescosaus

  • Gravet lakseloin 175,-

    Kjernemelk, dill, syltet sennepsfrø og lakserogn

  • Tempura torsketunger 175,-

    Søtpotet, pasjonsfrukt dip, ponzu majones, koriander og syltet rødløk

  • PANNESTEKT KAMSKJELL 195,-

    Baconstøv, rosenkål, asparges og parmesansaus
    B. E. M. SN

  • TEMPURA TORSKETUNGER 185,-

    Sennep dressing, ingefær, gressløk,
    F. E. G (hvete). SU. SN. SF. S

  • SJØKREPS 350,-

    Ovnsbakt kreps i urtesmør, focaccia og aioli
    SK. E. G- (HVETE). SU. SN. S (kan gjøres glutenfri)

  • DAGENS SUPPE 145

    Focaccia
    E. G- (HVETE)

Main courses
  • Dagens fangst 345,-

    Knuste poteter, bakt kål, beurre blanc og fritert kapers

  • Ovnsbakt tørrfisk* 385,-

    Potetpurè, brokolini, syltet løk, pesto, og baconsmør

  • Hvalbiff teriyaki 355,-

    Amadinepoteter, løk soubise, kinakål, sesamfrø, pepperrotkrem og teriyakisaus

  • Ytrefilet av lam 345,-

    Amadinepoteter, babyspinat, sukkererter, sopp, sjalottløk agrodolce og rødvinssaus

  • Ferske reker 295,-

    500g reker, brød og aioli

  • Dampet blåskjell 285,-

    500g blåskjell, fløte, sjalottløk, chili, ingefær, chips og aioli

  • Asparges og lime risotto 295,-

    Eggeplommekrem, purreløk og parmesan

  • DAGENS FISK 395,-

    Amadinepoteter, bakte grønnsaker, fritert capers og champagne saus
    M. F. E. SU

  • OVNSBAKT TØRRFISK 435,-

    Potetpure, bacon, pesto, og grillet grønnsaker
    M. F. G- SU. N- (cashewnøtter)

  • YTREFILET AV LAM 395,-

    Potetpuré, pannestekt sopp, ovnsbakt gulrot og rødvinssaus
    M. S. SN. SU.

  • INDREFILET AV STROFE 445,-

    Amadinepoteter, fritert løk, brokkolini, Cherry tomat og peppersaus
    M. E. G (HVETE). SU

  • RISOTTO 345,-

    Sopp, løk, hvitløk, parmesansmør og timian trøffelolje
    M. SU

Dessert
  • SJOKOLADEFONDANT 185,-

    Vanilla ice cream
    M. G (hvete). E.

  • SITROTERTE 185,-

    Marengs og bær
    M. G (hvete). E.

  • DAGENS SORBET 125,-

ALLERGENER

B – Bløtdyr
F – Fisk
L – Lupin
N – Nøtter
S – Soya
SK – Skalldyr
SN – Sennep
E – Egg
G – Gluten
M – Melk & laktose
P – Peanøtter
SF – Sesamfrø
SL – Selleri
SU – Sulfitter

Åpningstider hele uken:

Frokost: 07.30-09.30

Lunsj: På bestilling

A la carte: 16.00-22.00 (baren åpen til 24.00)

 

Questions about booking?
(+47) 76 09 21 00
booking@thetidelofoten.no

Gift Cards

Delight your girlfriend, friends or family with a break at The Tide. The gift card with any amount can be used for accommodation, activities, or at Havet Restaurant & Bar.

Bundles

Julebord 2022

Christmas in Lofoten 2023

Havet restaurant & Bar har satt sammen en lekker julemeny med de beste lokale råvarene fra nord. Gjør opplevelsen komplett med overnatting på vårt moderne hotell eller bo i autentiske rorbuer.

Read more
Everyday luxury for two

Everyday luxury for two

Treat yourself to everyday luxury for two. Take a trip to The Tide in Sørvågen and experience everything that Lofoten is known for. Your dream is closer than you think!

Read more
Package trip to Sørvågen

Package trip to Sørvågen

Discover Sørvågen — the midpoint for cultural attractions and rich natural scenery. The package trip allows you, together with your friends and family, to enjoy easy access to everything Lofoten has to offer.

Read more